Холоднюка звільнили з посади голови ДСА

Читать на русском
Вища рада правосуддя звільнила з посади голову Державної судової адміністрації України (ДСА) Зеновія Холоднюка за власним бажанням.

Вища рада правосуддя звільнила з посади голову Державної судової адміністрації України (ДСА) Зеновія Холоднюка за власним бажанням.

Про це повідомляє пресслужба ВРП.

«Вища рада правосуддя вирішила звільнити Холоднюка Зеновія Васильовича з посади голови Державної судової адміністрації України за власним бажанням 30 жовтня 2020 року», - сказано в повідомленні.

Відзначається, що Холоднюк очолював Державну судову адміністрацію з 25 квітня 2014 року в відповідно до рішення Ради суддів України. 21 жовтня 2020 року його подав заяву про звільнення за власним бажанням.

Раніше Вищий антикорупційний суд за клопотанням Національного антикорупційного бюро та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури тимчасово відсторонив Холоднюка з посади. Це зробили в рамках справи про створення головою Окружного адміністративного суду міста Києва Павлом Вовком злочинної організації, метою якої було встановлення контролю над ВСП і Вищою кваліфікаційною комісією суддів, а також ухвалення замовних рішень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: