Україна в ТКГ запропонувала представити план дій щодо ситуації на Донбасі

Читать на русском
Українська сторона під час засідання ТКГ запропонувала координатором процесу представити план дій з врегулювання ситуації на Донбасі.
apostrophe.ua

Українська сторона під час засідання ТКГ запропонувала координатором процесу представити план дій з врегулювання ситуації на Донбасі.

Про це заявив у Facebook спікер української делегації Олексій Арестович.

Наступне засідання заплановано на період з 5 по 10 листопада.

«Українська сторона в особі голови Леоніда Кравчука під час сьогоднішнього засідання групи запропонувала координаторам процесу уявити до 4 листопада свій варіант Плану дій по інтенсифікації процесу мирного врегулювання», - написав він.

За словами Арестовича, під час засідання представник ОБСЄ П'єр Морель заявив, що справа полягає у базисі переговорів, який би дозволив зрушити вперед процес виконання домовленостей, досягнутих на вищому рівні в рамках Нормандського формату.

«Таким базисом було визнано пропозицію Леоніда Кравчука створити під егідою ОБСЄ «План дій», який враховує у першу чергу питання безпеки та гуманітарні питання», - зазначив Арестович.

Нагадаємо, сьогодні військовий експерт Олексій Арестович став офіційним речником української делегації в ТКГ щодо Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: