Єрмак закликав ТКГ частіше проводити переговори щодо Донбасу

Читать на русском
Керівник Офісу президента Андрій Єрмак закликав частіше проводити переговори щодо Донбасу. Він звернувся до ТКГ з проханням зустрічатися щотижня.
112 Україна

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак закликав частіше проводити переговори щодо Донбасу. Він звернувся до ТКГ з проханням зустрічатися щотижня.

Про це голова ОПУ заявив під час наради з питань роботи Тристоронньої контактної групи на КПВВ Майорське, йдеться в повідомленні Офісу президента України.

Забаганки Росії щодо ОРДЛО: чи піддається Київ на шантаж МосквиУкраїнська позиція щодо безпекового питання була послідовною. У Кремлі це розуміють, тому до передачі кордону під контроль Києва вибори в ОРДЛО неможливі, вважає експерт.

За його словами, прискорення переговорного процесу дозволить досягти великих результатів і швидшої імплементації паризьких домовленостей «нормандської четвірки».

«Я хотів би попросити представників ТКГ, попри наближення зими, почати працювати щотижня. Немає сенсу затягувати процес переговорів», - підкреслив він.

Нагадаємо, сьогодні на Донбасі з робочим візитом прибув президент України Володимир Зеленський. Глава держави планував відвідати позиції українських військових і провести нараду щодо роботи ТКГ.

Раніше Зеленський відзначав, що Україна не йде на шантаж в переговорах щодо врегулювання на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: