«Ощадбанк» продовжив картки переселенців із вичерпаним терміном дії

Читать на русском
Ощадбанк продовжив дію карток переселенців до 1 січня 2021 року, повідомила пресслужба міністерства з питань окупованих територій.
Фото - vpl.in.ua (архів).

«Ощадбанк» продовжив дію карток переселенців до 1 січня 2021 року, повідомила пресслужба міністерства з питань окупованих територій.

«Дія карток Ощадбанку, власниками яких є внутрішньо переміщені особи, і обслуговуються за тарифним пакетом «Мій рахунок», пролонгована до 1 січня 2021 року. Тобто, якщо термін дії карток спливає під час карантину, вони не будуть блокуватися до 1 січня 2021 року», - йдеться в повідомленні.

Динаміка міграції в Україні: де живе найбільше зареєстрованих переселенцівВ Україні зареєстровано 1 млн 458 тис. 546 переселенців, найбільше в Донецькій і Луганській областях.

У відомстві уточнили, що змогли знайти спільне рішення і продовжити дію карток, щоб люди не стали заручниками ситуації через карантин і тимчасові обмеження, викликані COVID-19.

Раніше переселенців звільнили від сплати туристичного збору.

Нагадаємо, станом на 30 вересня в Україні було зареєстровано 1 млн 458 тис. 546 переселенців. «Слово і діло» розібралося, як змінювалася міграція українців з окупованих територій Криму і Донбасу протягом останнього місяця.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: