Білоруська опозиція повинна озвучити чітку позицію по Криму – Резніков

Читать на русском
Для того, щоб отримати від України підтримку у боротьбу із режимом Лукашенка, білоруська опозиція повинна чітко висловити свою позицію щодо окупованого Криму та ОРДЛО.
Фото з відкритих джерел

Для того, щоб отримати від України підтримку у боротьбу із режимом Лукашенка, білоруська опозиція повинна чітко висловити свою позицію щодо окупованого Криму та ОРДЛО.

Про це заявив міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

Звертаючись до опозиціонерки Вероніки Цепкало, Резніков зауважив, що чіткої позиції щодо Криму та Донбасу від білоруської опозиції Україна ще досі не отримала.

«Ви (білоруські опозиціонери – ред.) маєте чітко висловитися, що Крим є українським і Донбас - це Україна», - підкреслив Резніков.

Зі свого боку Цепкало заявила, що зараз не час для обговорення питання окупації Криму.

«Давайте про це питання поговоримо пізніше. У нас зараз головне питання - це звільнити нашу країну від окупації Лукашенка. Якби наша позиція допомогла вирішити конфлікт між Україною та Росією, ми б обов'язково висловилися. Нам потрібні добросусідські відносини як з Росією, так і з Україною», - зазначила вона.

Нагадаємо, раніше лідер білоруської опозиції Світлана Тіхановська подякувала українцям за солідарність та підтримку протестів в її країні.

Також ми писали, що білоруській опозиції вручили премію імені Андрія Сахарова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: