Трамп і Байден провели останні дебати

Читать на русском

У п'ятницю, 23 жовтня, кандидати у президенти США Дональд Трамп та Джо Байден провели фінальні дебати перед виборами, що відбудуться 3 листопада.

Зокрема, політики торкнулися питання відносин США та Північної Кореї, у тому числі кількох зустрічей Трампа із лідером КНДР Кім Чен Ином, які відбулися попри те, що раніше такі контакти вважали неприйнятними, повідомляє CNN.

Трамп заявив, що зустрічався із північнокорейським диктатором, щоби уникнути війни.

У відповідь Байден заявив, що таким чином Трамп «легітимізував КНДР»:

«Він називає своїм добрим товаришем вбивцю, головоріза... у підсумку вони отримали ракети, здатні досягнути території США».

Раніше ми писали, що під час дебатів кандидати в президенти Джо Байден та Дональд Трамп розкритикували спроби Росії вплинути на результати виборів. За їхніми словами, такі спроби обов’язково матимуть наслідки в майбутньому.

Нагадаємо, на цих дебатах змінили правила після безладу, який стався під час перших дискусій. Організатори вимикали мікрофони кожного з кандидатів під час виступу його опонента.

Вибори у США: три сценарії для УкраїниВ США тривають запеклі виборчі перегони. Обидва кандидати у президенти мають гарні шанси на перемогу. Яких змін варто очікувати Україні у разі перемоги одного з них – прогнозував політолог Олександр Радчук.

Модератором дебатів цього разу стала журналістка Крістін Велкер.

Як відомо, перші дебати між Дональдом Трампом та Джо Байденом відбулися 29 вересня. Деякі американські політичні оглядачі описали їх як найгіршу в історії дискусію кандидатів у президенти.

Також ми писали, що шість з десяти глядачів дебатів в США вважають, що Джо Байден під час них проявив себе краще, ніж Дональд Трамп.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: