Степанов відзвітував щодо доплат медикам за два місяці

Читать на русском
Всі медустанови України отримали кошти для виплати надбавок медикам за вересень. Триває перерахування грошей для надбавок за жовтень.
moz.gov.ua

На сьогодні всі медустанови України отримали кошти для виплати надбавок медикам за вересень. Триває перерахування грошей для надбавок за жовтень.

Про це повідомив голова МОЗ Максим Степанов під час брифінгу в п'ятницю, 23 жовтня.

Проєкт бюджету-2021: більше витрат на Мінцифри, правоохоронців та медицинуУ проєкті держбюджету на 2021 року передбачено більше витрат на медицину, освіту й правоохоронні органи.

«Ми пішли на підвищення заробітної плати медикам через виплату надбавок. На сьогоднішній день у нас всі заклади охорони здоров'я отримали кошти, передбачені для виплати надбавок. Як за вересень — це 1 млрд 270 млн 579 тисяч гривень і вже за жовтень 1 млрд 179 млн 527 тисяч і триває перерахування коштів за жовтень, щоб не було жодної затримки з виплати заробітної плати та цих надбавок», — розповів він.

Як відомо, з вересня цього року медичні працівники почали отримувати надбавки до зарплати. Для лікаря надбавка становить 3560 грн, для середнього медичного персоналу — 2,5 тис. грн, для молодшого медичного персоналу — 1250 грн.

Нагадаємо, в Кабміні погрожують звільнити відповідальних за затримки доплат лікарям.

Раніше в МОЗ озвучили зарплати лікарів, закладені в держбюджет-2021.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: