У Польщі посилять карантин через COVID-19

Читать на русском
У Польщі в четвер введуть нові обмеження в зв'язку з пандемією коронавіруса. Серед заходів може бути перехід на дистанційне навчання учнів початкової школи.
Фото - TASS/Zuma

У Польщі в четвер введуть нові обмеження через пандемію коронавіруса. Серед заходів може бути перехід на дистанційне навчання учнів початкової школи.

Як пише Reuters, за останні три тижні у Польщі вдвічі збільшився добовий приріст зараження COVID-19. Через це уряд обговорює посилення карантину.

Пандемія коронавірусу: в яких країнах посилюють заходи безпеки через Covid-19Збільшення штрафів, обов'язкове носіння маски на вулиці, онлайн побачення з літніми родичами. Як в світі підсилюють заходи щодо боротьби з Covid-19.

У четвер влада повинна назвати, які саме заходи будуть введені для боротьби з поширенням вірусу.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що за останню добу в Польщі зафіксували 10 040 нових випадків коронавіруса, що є новим антирекордом захворюваності. Померли від хвороби 130 осіб.

В Україні сьогодні зафіксували новий антирекорд. За минулу добу коронавірус виявили у 6719 людей. Загалом за весь час пандемії в Україні захворіло 315 826 осіб.

Раніше у Бельгії посилили карантин.

Також Швейцарський уряд посилив карантин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: