Швейцарський уряд посилює карантинні обмеження

Читать на русском
Через високий рівень поширення коронавірусу у Швейцарії посилюють карантинні обмеження. Влада країни повідомляє про початок другої хвилі хвороби.
Фото з відкритих джерел

Через високий рівень поширення коронавірусу у Швейцарії посилюють карантинні обмеження. Влада країни повідомляє про початок другої хвилі хвороби.

Про це повідомляє Reuters.

Зазначається, що з понеділка в Швейцарії забороняється проведення масових зібрань з більш ніж 15 учасниками. Запроваджується тотальний масковий режим.

Швейцарський уряд закликає громадян дотримуватися протиепідемічних заходів та за можливості перейти на дистанційну роботу.

«Рівень інфікування COVID-19 дуже швидко зростає. Нова хвиля коронавірусу, на відміну від попередньої, торкнулася усіх кантонів та вікових груп. З наближенням зими все важче стримувати розповсюдження вірусу. На рахунку – кожен день», - заявив президент Швейцарії Сімонетта Соммаруга.

Напередодні в країні зафіксовано 3105 нових випадків зараження коронавірусом. Загалом, з початку пандемії, у Швейцарії виявлено вже 74 422 хворих на COVID-19, з яких 1823 – померли.

Нагадаємо, через стрімке поширення коронавірусу у Бельгії посилили карантинні обмеження.

Також ми раніше писали про те, що через спалахи коронавірусу Польща посилила карантин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: