Коронавірус у світі: у Бельгії посилили карантин

Читать на русском
Через високий рівень поширення коронавірусної інфекції у Бельгії посилили карантинні обмеження та запровадили комендантську годину.
Фото з відкритих джерел

Через високий рівень поширення коронавірусної інфекції у Бельгії посилили карантинні обмеження та запровадили комендантську годину.

Про це повідомляє АР.

Зазначається, що в країні зачиняються заклади громадського харчування, забороняється продаж алкоголю у вечірній час, а кількість осіб, з якими люди можуть спілкуватися поза межами власного будинки, встановлюється на рівні однієї людини. Бельгійців закликають перейти на дистанційну роботу.

Також обмежується робота закладів освіти. З 24:00 до 5:00 в країні діятиме комендантська година.

Бельгійська влада закликає громадян дотримуватися карантинних обмежень та попереджає про можливість появи «коронавірусного цунамі».

«У нас в реанімаціях в лікарнях в три рази більше людей, ніж було у березні. Ситуація дуже серйозна. І вона ставатиме дедалі гіршою», - заявив прем’єр-міністр Бельгії Олександр Де Кроо.

Протягом тижня у Бельгії фіксується близько 6 тисяч нових випадків зараження коронавірусом щодоби. Очікується, що до кінця тижня цей показник зросте до 10 тисяч, при тому, що більшість лікарень Брюсселя заповнені.

Нагадаємо, через стрімке поширення коронавірусу у Швейцарії посилили карантинні обмеження.

Також ми раніше писали про те, що через спалахи коронавірусу Польща посилила карантин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: