Укрпошта отримає від ЄБРР кошти на реалізацію проєктів

Читать на русском
Кабінет міністрів України схвалив розпорядження про залучення коштів Європейського банку реконструкції та розвитку на реалізацію проєктів Укрпошти.
Фото з відкритих джерел

Кабінет міністрів України схвалив розпорядження про залучення коштів Європейського банку реконструкції та розвитку на реалізацію проєктів «Логістична мережа» та «Сільське відділення» Укрпошти.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури.

«Укрпошта продовжує виконувати масштабну інвестиційну програму на цей рік для модернізації існуючої логістичної мережі та вдосконалення роботи пошти. Сьогодні своїм рішенням уряд підтримав залучення позики ЄБРР у розмірі 63 млн євро на ключові проєкти компанії з модернізації логістичної мережі та сільських відділень», - вказано у повідомленні.

Зазначається, що проєкт «Логістична мережа» передбачає створення нових логістичних центрів Укрпошти та встановлення сучасного сортувального обладнання у логістичних хабах та депо.

«Реалізація проєкту «Сільське відділення» забезпечить оновлення моделі роботи поштових відділень у селах з населенням менш ніж 1 тисяча осіб. Замість сільських стаціонарних відділень поштового зв’язку планується продовжити запровадження до 1900 пересувних відділень з повним функціоналом, які покриють 100% населених пунктів України», - додали у Мінінфраструктури.

Нагадаємо, ЄБРР оцінив вплив коронавірусу на економіку України.

Також ми писали, що Зеленський та очільник ЄБРР обговорили запуск антикорупційної програми в «Укравтодорі».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: