«Укрпошта» на час карантину скасувала плату за переадресацію посилок

Читать на русском
Укрпошта на період карантину скасувала плату в 50 гривень за переадресацію посилок. Також компанія запропонувала безкоштовну доставку насіння і саджанців.

«Укрпошта» в умовах карантинних обмежень скасовує плату за переадресацію відправлень. Також компанія пропонує безкоштовну доставку насіння і саджанців.

Як повідомила пресслужба «Укрпошти», на час карантину скасовується плата в 50 гривень за переадресацію з одної поштової адреси на іншу. Для замовлення послуги потрібно залишити заявку в контакт-центрі компанії і можна не йти до відділення.

Скасування суботи-вихідного: чи доведеться відпрацьовувати карантинКолишній міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет провів опитування щодо тимчасового запровадження шестиденного робочого тижня після закінчення карантину.

У той же час голова «Укрпошти» Ігор Смілянський сьогодні, 7 квітня, повідомив про те, що компанія також запускає доставку насіння, інвентарю, добрив і саджанців.

За його словами, зараз на сайті пошти представлені 44 інтернет-магазини, в яких можна зробити замовлення. При чому доставка продукції з магазинів, зазначених зеленим прапорцем, буде безкоштовною.

«Як було в старій добрій дитячій програмі 80х - саджайте з нами, саджайте як ми, саджайте краще за нас», - написав Смілянський в Facebook.

Нагадаємо, з 1 квітня «Укрпошта» почала пересилку експрес-відправлень EMS (Express Mail Service). Поки послуга доступна в 1 тисячі відділень. Згодом їх число зросте до 4 тисяч.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: