В «Укрпошті» повідомили про 3 тисячі нових вакансій

Читать на русском
Укрпошта набирає нових співробітників. У компаніі повідомили, що відкрито понад 3 тисячі нових вакансій.

Компанія «Укрпошта» планує поповнити свій штат тисячами нових фахівців. Потрібні оператори, листоноші, водії, кур'єри, сортувальники та айтішники.

Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський у вівторок, 14 квітня, у Facebook. За його словами, на сьогоднішній день у компанії є понад 3 тисячі вакансій.

Інструкція для безробітних під час карантину: виплати, субсидії, онлайн-облік, часткове безробіттяСтатус безробітного буде надаватися з першого дня реєстрації в центрі зайнятості. Подати документи можна дистанційно.

«Нам вже потрібні оператори, листоноші, начальники і начальниці відділень, територіальні менеджери, водії, кур'єри, сортувальники, айтішники і айтішниці і навіть директор дирекції (до речі, багато директорів виросли всередині компанії). Кандидати потрібні як на нові відкриті позиції, так і на заміну тих, хто не може якісно і з посмішкою надавати послуги мільйонам наших клієнтів», – написав Смілянський.

Він додав, що також є вакансії в нових проєктах: 500 пересувних відділень, впровадження ERP (потрібні айтішники та аналітики), впровадження нової фронт-офісної системи (бізнес-аналітики та айтішники), запуск банку, нові центри сортування, E-Export School від «Укрпошти».

Згідно з інформацією на сайті компанії на час карантину найбільш актуальні сортувальники, водії, оператори поштового зв'язку й листоноші. Сортувальникам пропонують оклад з преміями від 5,2 тис. До 12,3 тис. грн, водіям – від 5,8 тис. грн до 25 тис. грн, операторам – від 4,7 тис. до 11 тис. грн, листоношам – від 4,7 тис. до 8,5 тис. грн.

Нових співробітників «Укрпошта» зобов'язується забезпечити засобами індивідуального захисту, а також надбавкою 15% тим, хто безпосередньо буде контактувати з клієнтами (співробітники відділень, листоноші, кур'єри, водії). Крім того, для них передбачена медична страховка в розмірі 25 тис. грн у разі захворювання на коронавірус.

Нагадаємо, «Укрпошта» на Великдень буде безкоштовно доставляти додому освячені паски.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: