«Укрпошта» з квітня запустить нову послугу

Читать на русском
Укрпошта з 1 квітня запускає послугу EMS в 1 тисячі відділень по Україні. Через деякий час кількість відділень збільшиться.

Поштовий оператор «Укрпошта» з 1 квітня почне пересилку експрес-відправлень EMS (Express Mail Service).

Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський в Facebook у вівторок, 31 березня.

«З 1 квітня послуга EMS буде доступна в 1 тисячі відділень «Укрпошти», а через деякий час буде доступна більш ніж в 4 тисячах відділень по всій країні. В рамках правил карантину - замовити послугу можна не виходячи з дому, викликавши кур'єра в будь-якому обласному центрі України», - написав він.

«Укрпошта» відновила прийом посилок до КитаюНаціональний оператор поштового зв'язку Укрпошта із середи, 26 лютого, відновлюєю приймання усіх видів експортних відправлень до Китаю.

За словами Смілянського, «Укрпошта» також переглянула і знизила тарифи на доставку EMS в порівнянні з попереднім оператором - Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації (Держспецзв'язку) України.

Так, посилка вагою до 2 кг коштуватиме на 40% дешевше, а до 10 кг - на 20%.

«Під час карантину і в зв'язку зі значним обмеженням авіарейсів EMS працює на 57 країн з можливо дещо довгими термінами доставки. Після закінчення карантину терміни прискоримо в турборежимі, а послуга стане доступною для 195 країн світу», - уточнив Смілянський.

Нагадаємо, раніше в «Укрпошті» розповіли, як працюватимуть на час карантину.

Як відомо, карантин через коронавірус в Україні продовжили до 24 квітня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: