Хто з нардепів найчастіше користувався автопарком Ради в липні-вересні

Читать на русском

«Слово і діло» і далі стежить за тим, як народні депутати користуються благами, що належать їм за стутусом. Раніше ми писали, хто з парламентаріїв найчастіше їздив на службовому автомобілі в січні-червні, тепер пропонуємо подивитися на найактивніших користувачів в липні-вересні.

У липні службовими автомобілями скористалися 128 народних депутатів, вони наїздили 782 години 33 хвилини. Собівартість цих поїздок становить 243,8 тис. грн. Якби депутати викликали таксі бізнес-класу в Києві, цих грошей би вистачило на 812 годин в дорозі. Найчастіше на службовій машині їздили – Станіслав Юраш (більше 24 годин), Олена Хоменко (22 години 50 хвилин) і Володимир Крейденко (21 година 40 хвилин).

У серпні парламентським автопарком скористалися 85 депутатів, незважаючи на те, що в цей час були канікули. Час використання автомобілів становив 395 годин 6 хвилин, собівартість поїздок – 123,1 тис. грн (це 410 годин на таксі бізнес-класу). Найбільше на службовому авто каталися Сергій Швець (38 годин 25 хвилин), Сергій Нагорняк (19 годин 25 хвилин) і Євген Брагар (19 годин 15 хвилин).

Активно користувалися службовими автомобілями у вересні. 128 парламентаріїв наїздили на них 892 години 55 хвилин, коштувало це 278,1 тис. грн. На таксі бізнес-класу на такі гроші можна було б їздити 927 годин. У трійці найактивніших користувачів авто – Юлія Овчинникова (25 годин 15 хвилин), Володимир Крейденко (24 години 17 хвилин), Анна Пуртова (24 години 15 хвилин).

Нагадаємо, за підрахунками «Слово і діло», в місцевих виборах візьмуть участь 45 народних депутатів. Ми розібралися, хто і куди балотується.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: