Зведення ООС: чотири ворожих обстріли і запуск безпілотників

Читать на русском
На Донбасі за добу, 13 жовтня, зафіксовано шість порушень перемир'я з боку бойовиків, серед яких - чотири обстріли.
фото з відкритих джерел

На Донбасі за минулу добу, 13 жовтня, зафіксовано шість порушень перемир'я з боку бойовиків, серед яких - чотири обстріли.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Динаміка обстрілів сил ООС: 81 порушення режиму припинення вогню у вересніУ зоні ООС у вересні було зафіксовано 81 обстріл. В результаті загинув військовий, ще 3 отримали поранення. Були також і небойові втрати.

За даними штабу, окупанти з ручного протитанкового гранатомету відкривали вогонь поблизу Зайцевого, а з автоматичного станкового гранатомету - неподалік населених пунктів Піски і Оріхово. Також вогневу активність супротивника зафіксовано в районі населеного пункту Хутір Вольний. На цій ділянці противник вів вогонь з ручного протитанкового гранатомету і стрілецької зброї.

На вогневі провокації супротивника українські військовослужбовці зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат і поранень серед українських захисників не було, додали в ООС.

Ще два порушення досягнутих домовленостей з боку бойовиків зафіксовані на Приазов'ї. Там в районі населених пунктів Піщовик і Водяне ворог запустив два БПЛА.

Нагадаємо, днем ​​раніше бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: