ВООЗ заперечує початок другої хвилі коронавірусу у світі

Читать на русском
У Всесвітній організації охорони здоров'я заявила про відсутність другої хвилі коронавірусу в світі. Зростання захворюваності спостерігається в деяких країнах.
Фото - «Слово і діло».

У Всесвітній організації охорони здоров'я заявила про відсутність другої хвилі коронавірусу в світі. Зростання захворюваності спостерігається в деяких країнах.

Про це розповіла під час конференції в Москві регіональний директор з надзвичайних ситуацій ВООЗ в Європі Доріт Ніцан

«Види і форми коронавірусу показують, що немає ніякої другої хвилі пандемії. Є країни, де (в цей час - ред.) спостерігається зростання, але є і країни, де йде зниження. Ми дивимося на цю ситуацію на щоденній основі, вивчаємо ситуацію в країнах, де йде зниження кількості хворих - ред.)», - сказала Ніцан.

Раніше Генеральний секретар Організації об’єднаних націй Антоніу Гуттеріш заявив, що 21 століття може стати останнім для жителів планети Земля.

Нагадаю, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 5133 осіб, зафіксовано 107 летальних випадків, 2152 пацієнта одужали.

Загалом за весь час пандемії в Україні захворіло 270 587 осіб, з них 116 562 одужали, летальних випадків — 5122.

У світі на ранок вівторка, 13 жовтня, COVID-19 інфіковано 37 338 569 осіб, з них одужало 26 196 500. Померли більше 1 млн людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: