21 століття може стати останнім для людства – глава ООН

Читать на русском
21 століття може стати останнім для жителів планети Земля, оскільки глобальне потепління загрожує усій людській цивілізації.
Фото з відкритих джерел

21 століття може стати останнім для жителів планети Земля, оскільки глобальне потепління загрожує усій людській цивілізації.

Про це заявив Генеральний секретар Організації об’єднаних націй Антоніу Гуттеріш.

За його словами, якщо людство не розпочне активну боротьбу із підвищенням глобальної температури, то до кінця століття воно опиниться перед катастрофічною кліматичною кризою.

«Якщо ми не почнемо діяти прямо зараз, нинішнє століття може виявитися останнім століттям для людства», - зауважив Гуттеріш.

Він нагадав, що проблема глобального потепління стосується абсолютно всіх країн світу.

Глава ООН закликав уряди країн розпочати інвестувати кошти в «зелені» робочі місця, відмовитися від підтримки галузей промисловості, що забруднюють навколишнє середовище, припинити субсидіювання підприємств, які займаються видобутком і переробкою викопного палива, допомогати державам, які відстають у боротьбі за здоровий клімат на планеті.

Нагадаємо, Організація об’єднаних націй закликала опозицію Киргизстану підтримувати в країні верховенство права, а також виявляти стриманість та утримуватися від насильства.

Раніше там заявили, що ситуація з коронавірусом на Донбасі найближчим часом погіршуватиметься.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: