Синоптики попередили про погіршення погоди в Україні

Читать на русском
В Україні у вівторок, 13 жовтня, у західних і південно-західних областях різко погіршиться погода, синоптики прогнозують дощі.
Фото з відкритих джерел.

В Україні у вівторок, 13 жовтня, у західних і південно-західних областях різко погіршиться погода, синоптики прогнозують дощі.

Як повідомляє пресслужба Державної служби із надзвичайних ситуацій, посилаючись на дані Укргідрометцентру, у Чернівецькій, Івано-Франківській, Львівській, Закарпатській, Волинській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Одеській та Миколаївській областях сьогодні дощитиме. Температура повітря коливатиметься від +15 до +24 градусів.

Синоптики спрогнозували погоду у жовтніУ жовтні середня місячна температура в Україні очікується в межах 6-12 градусів тепла. У Криму і в Карпатах можливі заморозки.

У Києві у вівторок хмарно, без опадів. Температура повітря протягом дня підніметься до +19 градусів. Вночі опуститься до +15.

Також синоптики повідомили, що можливі заморозки у північних областях, зокрема у Києві, а в горах випаде сніг.

Нагадаємо, в Африці на найвищій горі Кіліманджаро другу добу гасять пожежу. Пожежні і жителі довколишніх сіл не змогли загасити вогонь і він встиг поширитися.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: