Негода в Івано-Франківську: повалені дерева та будинки без дахів

Читать на русском
Негода в Івано-Франківську повалила дерева, лінії електропередач і зірвала дахи з будинків. Про це повідомив мер міста Руслан Марцінків у Facebook
Фото з відкритих джерел.

Негода в Івано-Франківську повалила дерева, лінії електропередач і зірвала дахи з будинків. Про це повідомив мер міста Руслан Марцінків у Facebook.

«Підтопило багато будинків, є пошкоджені дахи. У Будинку панахиди частково знесло дах над адміністративним приміщенням. Є пошкоджені автомобілі. Біля дитячого садка №19 впала електрична опора, багато дерев впали на територіях дитячих садків. Небезпеки для дітей немає», - повідомив Марцінків.

Місцеві вибори близько: як виконує обіцянки мер Івано-Франківська Руслан МарцінківМарцінків відстояв для міста локомотиворемонтний завод та Палац Потоцьких, але профінансував втричі менше стартапів від обіцяного. До кінця каденції мер мав би добудувати міст на Пасічну та з’єднати Південний і Північний бульвари.

Також він повідомив, що деякі райони міста підтопило, дерева падали на дороги, будівлі і автомобілі. Дерева, що впали, порвали лінії електропередач.

Наслідки негоди ліквідовували 46 осіб особового складу ДСНС в Івано-Франківській області та 11 одиниць техніки. Загиблих і травмованих немає.

Раніше повідомлялося, що в Херсоні 30 вересня сталася сильна злива, багато вулиць міста були затоплені.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: