Шмигаль звернувся до регіонів з приводу масових заходів та конференцій

Читать на русском
Глава Кабміну Денис Шмигаль закликав всі регіони утриматися від проведення масових заходів найближчим часом.
kmu.gov.ua

Глава Кабміну Денис Шмигаль закликав всі регіони утриматися від проведення масових заходів найближчим часом. Мова йде не тільки про свята, а й конференції та конгреси.

Як повідомляє урядовий портал, про це Шмигаль заявив під час селекторної наради з керівниками областей з приводу ситуації з поширенням COVID-19 в Україні 12 жовтня.

Друга хвиля коронавірусу: як боротися із фейками про COVID-19Люди не сприймають серйозно коронавірус через багаторічний вплив фейків, і для цього, в умовах епідемії, повинна працювати соціальна реклама, вважає експерт.

«Денис Шмигаль закликав керівників всіх областей утриматися від проведення масових заходів найближчим часом, в тому числі конгресів і конференцій», - сказано в повідомленні.

Крім того, Шмигаль також згадав про майбутнє святкування Дня захисника (14 жовтня). Він доручив владі на місцях дотримуватися всіх протиепідемічних вимог.

«У День захисника України в різних містах планується проведення урочистих заходів. Прохання тримати діалог і вести активну роботу з організаторами, щоб заходи відбулися в безпечних умовах з дотриманням всіх протиепідемічних правил», - сказав він.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу коронавірус виявили у 4420 осіб. На минулому тижні кілька днів поспіль в країні фіксували антирекорди з добового приростиу хворих.

Також повідомлялося, що в Києві, Одесі, Маріуполі почали готувати великі інфекційні госпіталі на випадок перевантаження медичних установ першої та другої хвилі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: