Трамп збирає багатотисячний мітинг перед Білим домом

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп, у якого на початку жовтня виявили коронавірус, збирається провести на галявині перед Білим домом багатотисячний мітинг.
Фото: Win McNamee / Getty Images

Президент США Дональд Трамп, у якого на початку жовтня виявили коронавірус, збирається провести на галявині перед Білим домом багатотисячний мітинг.

Про це повідомляє CNN.

У повідомленні зазначається, що Трамп проведе перший офіційний масовий захід після виявлення в нього коронавірусу вже у суботу ввечері. Водночас, очільник США і досі може бути носієм коронавірусною інфекції.

«Президент Дональд Трамп відновить публічні заходи в суботу, чим знову створить потенційну загрозу для інших життів», - зазначили у CNN.

Американський президент збирається виступити із промовою з балкона Білого дому перед кількатисячним натовпом, який збереться на Південній галявині перед резиденцією очільника США.

Сам Трамп напередодні у інтерв'ю Fox News заявив, що досі точно не знає, чи є він носієм інфекції, однак впевнений, що небезпеки для навколишніх людей він становить.

«Я ще не знаю точних результатів, але я здав ще один тест. Я знаю, що або (залишку вірусу – ред.) вкрай мало, або я вільний від нього», - зазначив президент.

Нагадаємо, Дональд Трамп заявив, що відчуває себе сильним і енергійним після курсу лікування від COVID-19.

Також ми писали, що після того, як його виписали із лікарні, Трамп не став дотримуватися самоізоляції, повернувся в Овальний кабінет і планує зустрічі з виборцями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: