Трамп продовжить роботу в ізоляції

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп продовжить виконувати свої посадові обов’язки у спеціально відведених, ізольованих приміщеннях Білого дому.
Фото з відкритих джерел

Президент США Дональд Трамп, якого вже виписали з медичного центру Волтера Ріда після зараження коронавірусом, продовжить виконувати свої посадові обов’язки у спеціально відведених, ізольованих приміщеннях Білого дому.

Про це повідомляє CNN.

Зазначається, що на час хвороби Трампа у Білому домі спеціально підготували кабінет для роботи президента та підвальні приміщення, де знаходиться офіс його лікаря. Працювати у Західному крилі будівлі, де знаходиться Овальний кабінет, Трамп тимчасово не буде.

Лідер США вже прибув до Білого дому на гелікоптерів. Він записав відеозвернення, в якому пообіцяв американцям «продовжувати рухатися вперед».

«Ми повертаємося до роботи. Ми продовжуватимемо рухатися вперед. Як ваш лідер, я мав це зробити. Я знав, що це небезпечно, однак я мусив. Я стояв попереду. Я вів вас за собою. Ніхто з інших лідерів на робив би того, що робив я. Я знаю, що є ризик. Є небезпека. Це нормально. Але не дозволяй цьому (вірусу – ред.) домінувати в твоєму житті», - закликав Трамп.

Нагадаємо, 2 жовтня Дональд Трамп отримав позитивний результат тесту на коронавірус. Його помістили до військово-медичного центру Волтера Ріда, де розпочали лікування.

Коронавірусом інфікувалася також дружина американського президента Меланія Трамп, його особистий помічник Нік Луна та радниця Хоуп Хікс.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: