У Трампа та Байдена запропонували перенести чергові дебати

Читать на русском
Після відмови Трампа брати участь в онлайн-дебатах 15 жовтня, штаб Байдена запропонував Комісії з дебатів перенести другий раунд на 22 жовтня.
Фото РБК

Через те що нинішній глава Білого дому нещодавно захворів на коронавірус, штаби кандидатів у президенти Сполучених Штатів Дональда Трампа і Джо Байдена виступили з пропозицією перенести наступні раунди дебатів. Це дозволить провести їх в очному, а не у віртуальному форматі.

Про це йдеться в заявах виборчих штабів кандидатів, пише Reuters.

Після відмови Трампа брати участь в онлайн-дебатах 15 жовтня, штаб Байдена запропонував Комісії з дебатів перенести другий раунд на 22 жовтня.

У штабі Трампа підтримали пропозицію про перенесення другого раунду дебатів на 22 жовтня, і одночасно запропонували перенести третій раунд на 29 жовтня.

«Кожен кандидат в президенти з 1992 року брав участь в такому заході, і було б прикро, якби Трамп відмовився першим», - заявили в штабі президента США.

Нагадаємо, чергові дебати між Джо Байденом і Дональдом Трампом мали відбутися 15 жовтня у Майамі. Раніше чинний глава США повідомляв, що чекає на них «із нетерпінням».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: