Катастрофа АН-26: в Миколаєві та на Житомирщині попрощалися із загиблими

Читать на русском

Сьогодні в Миколаєві та в Житомирській області відбулися церемонії прощання з курсантами Харківського національного університету ПС.
Фото: Житомирська ОДА

Сьогодні в Миколаєві та в Житомирській області відбулися церемонії прощання з курсантами Харківського національного університету ПС, які загинули в результаті катастрофи літака Ан-26.

Про це повідомляє місцеве видання НикВести.

За інформацією ЗМІ, серед курсантів, які перебували на борту літака, були два миколаївця - 20-річний Володимир Олабін і 26-річний Андрій Померанцев. У Миколаєві, на площу, де відбувалось прощання, прийшли їхні родичі, друзі та військовослужбовці. Сотні городян несли вінки та квіти, говорили слова співчуття рідним і близьким.

На честь курсантів прозвучав національний гімн і була оголошена хвилина мовчання. Тіла загиблих після церемонії доставлять до місць поховання на Матвіївському кладовищі.

У Житомирській області сьогодні прощалися з курсантами Дмитром Студинським і Богданом Матвійчуком, загиблими в авіакатастрофі. Про це повідомила пресслужба Житомирської ОДА.

Загиблого Богдана Матвійчука ввечері зустріли в Новограді-Волинському живим коридором. Цей день в місті було оголошено Днем жалоби.

Видео "Новости-N": В Николаеве простились с курсантами, погибшими в Ан-26 под ЧугуевомНовости-N

Дмитра Студинського поховають у його рідному селі Скоморохи. Церемонія прощання з ним відбулась в сільській церкві.

Відзначимо також, в Харкові у вівторок, 6 жовтня, також відбулася церемонія прощання з військовими та курсантами, які стали жертвами катастрофи літака Ан-26 під Чугуєвом.

Нагадаємо, військовий літак АН-26 зазнав аварії біля Чугуєва увечері 25 вересня. На борту було 27 осіб, з них 20 - курсанти ХНУПС. Загинули 26 осіб. Вижив тільки один курсант.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: