Авіакатастрофа під Чугуєвом: допитано понад 60 свідків

Читать на русском
У справі авіакатастрофи військового літака Ан-26 у Харківській області допитали понад 60 свідків.
facebook.com president.gov.ua

У справі авіакатастрофи військового літака Ан-26 у Харківській області допитали понад 60 свідків. Також від ДП «Антонов» слідство отримало документи про продовження призначеного терміну служби літака.

Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

«Допитано понад 60 свідків; допитано 10 потерпілих осіб (родичів загиблих)», - зазначено в повідомленні.

Крім того, відомство отримало документи від Управління регулювання діяльності державної авіації із льотної придатності літака, який зазнав катастрофи.

Наймасштабніші авіакатастрофи, що сталися в Україні або з українськими літакамиАвіакатастрофа поблизу Салоніків, Скнилівська трагедія, збиття Boeing біля Донецька та літака МАУ в Тегерані.

«Подано заявки та отримано від ДП «Антонов» документи з виготовлення, доопрацювання та продовження призначеного терміну служби літака АН-26», - інформує бюро.

Сказано, що проведений огляд і виготовлення дубліката касети записи розмов екіпажу літака Ан-26, які вилучені з магнітофонного самописця літака. Крім того, була виготовлена ​​стенограма до протоколу огляду.

Нагадаємо, сьогодні розпочалася процедура видачі тіл загиблих в авіакатастрофі військового літака Ан-26 під Чугуєвом в Харківській області для поховання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: