Через негоду на Херсонщині без газу майже тисяча будинків

Читать на русском
На Херсонщині через негоду без газу залишаються 903 абоненти. Також 199 приватних житлових будинків залишаються пошкодженими.

На Херсонщині через негоду без газу залишаються 903 абоненти. Також 199 приватних житлових будинків залишаються пошкодженими.

Як повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій, через негоду у селищі Велика Олександрівка Херсонської області пошкоджено 239 житлових будинків, з них 40 - відновлені власними коштами місцевими жителями.

Руслан МарцінківМіський голова Івано-Франківська
Марцінків пообіцяв, що збитки за нерухомість, які спричинені негодою - компенсуютьСказано 24 червня 2020 р.Статус обіцянки: Виконано

«Триває ремонт місцевої газової мережі (без газопостачання 903 абоненти). Пошкоджено лісових насаджень на площі 151 га», - сказано у повідомленні.

Жертв і постраждалих немає. Загалом підрозділами ДСНС прибрано 131 повалене дерево (залишилося прибрати ще 20) і 3 електроопори.

Нагадаємо, 27 вересня на Херсонщині пройшов ураган. З деяких будинків були зірвані покрівлі. Повалені дерева пошкодили проводу на лініях електропередач та припарковані автомобілі.

Також ми писали, що через негоду в Україні без світла були майже 40 населених пунктів у шести областях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: