Вовка та суддів ОАСК викликають до НАБУ на слідчі дії

Читать на русском
Національне антикорупційне бюро України викликало голову Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка та трьох суддів для участі у процесуальних діях на 9 і 12 жовтня.

Національне антикорупційне бюро України викликало голову Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка та трьох суддів для участі у процесуальних діях на 9 і 12 жовтня.

Відповідні повістки оприлюднили на сайті НАБУ.

«Вам необхідно прибути 09.10.2020 і 12.10.2020 до НАБУ для участі в проведенні слідчих (розшукових) та процесуальних дій в якості підозрюваного, вручення процесуальних документів, тощо, в рамках проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні», - повідомили в НАБУ.

Такі повістки підписані на імена голови ОАСК Павла Вовка, суддів Євгена Аблова, Ігоря Погрібніченка, Володимира Келеберди.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру голові ОАСК Вовку, Аблову, керівнику ДСА Холоднюку та іншим. За версією слідства Вовк організував і створив злочинну організацію. Як вважають детективи, ця злочинна організація ухвалювала замовні рішення у власних інтересах, а також в інтересах політичних еліт та бізнес-кіл. Зокрема, для цього голова ОАСК нібито використовував схему з подання штучних, надуманих, адміністративних позовів від підставних громадських організацій чи фізичних осіб до свого ж суду з подальшим «надшвидким» їхнім розглядом та з наперед визначеним результатом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: