Зеленський назвав причину збільшення кількості випадків коронавірусу

Читать на русском
Різке збільшення кількості випадків захворювання на коронавірус в Україні пов'язане з початком політичної активності напередодні місцевих виборів.
president.gov.ua

Різке збільшення кількості випадків захворювання на коронавірус в Україні пов'язане з початком політичної активності напередодні місцевих виборів.

На сьогодні кількість нових випадків захворювання збільшилися на понад тисячу відсотків. Про це під час візиту до Рівненської області заявив президент Володимир Зеленський, пише пресслужба ОПУ в четвер, 1 жовтня.

Кошти на боротьбу з коронавірусом: які прохання з регіонів відхилив урядГроші на придбання засобів індивідуального захисту, апаратів ШВЛ, медикаментів, дезінфекторів просили в областях, але так і не отримали.

Він зазначив, що Україні вдалося зупинити першу хвилю коронавірусу, проте потім почалася передвиборча місцева кампанія.

«Ми бачимо соціологію, який вплив має ця політична ейфорія, цей політичний цирк. Вони (політики - ред.) хочуть подобатися всім людям, які живуть у тому чи іншому місті, населеному пункті. Але зараз ми бачимо понад 4 тисячі (хворих на коронавірус - ред). Це іграшки, які більш ніж на тисячу відсотків збільшили кількість хворих», - сказав Зеленський.

Нагадаємо, в Україні другий день поспіль антирекорд за кількістю нових випадків зараження COVID-19. За минулу добу коронавірус виявили у 4069 осіб, зафіксовано 64 летальних випадки, 2083 пацієнти одужали.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: