В Одесі здійснив аварійну посадку військовий літак США

Читать на русском
Військово-транспортний літак ВПС США C-130 Hercules у середу, 30 вересня, здійснив аварійну посадку в одеському аеропорту.
Фото: dumskaya.net

Військово-транспортний літак ВПС США C-130 Hercules у середу, 30 вересня, здійснив аварійну посадку в одеському аеропорту.

За даними Думській, у нього відмовив один з двигунів.

Відзначається, що борт вилетів до Одеси з американської бази Рамштайн, розташованої в Німеччині. Під час польоту у нього відмовив один з чотирьох двигунів. Зараз екіпаж займається розв'язання цієї проблеми.

Наймасштабніші авіакатастрофи, що сталися в Україні або з українськими літакамиАвіакатастрофа поблизу Салоніків, Скнилівська трагедія, збиття Boeing біля Донецька та літака МАУ в Тегерані.

Цей літак брав участь в урочистостях з нагоди 75-річчя висадки союзників у Нормандії. Інсценування вторгнення, котре відбулося 6 червня 2019 року, зібрала всіх голів держав коаліції, окрім Путіна.

Тоді на машину нанесли так звані «смуги вторгнення» - білі широкі лінії на хвості фюзеляжу і бортовий знак одного з Дугласів C-47, який викидав парашутистів на французьку землю.

Нагадаємо, військовий літак АН-26 зазнав аварії 25 вересня в Чугуєві під час навчального польоту. На його борту перебували 27 осіб: 7 членів екіпажу і 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил. Вижив тільки один курсант.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: