Катастрофа під Харковом: курсанта, котрий вижив, допитали слідчі ДБР

Читать на русском
Курсанта В'ячеслава Золочівського, який вижив у катастрофі літака під Харковом, допитали слідчі Державного бюро розслідувань. Подробиці допиту не розголошуються.
mil.gov.ua

Курсанта В'ячеслава Золочівського, який вижив у катастрофі літака під Харковом, допитали слідчі Державного бюро розслідувань. Подробиці допиту не розголошуються.

Про це розповів голова Харківської обласної адміністрації Олексій Кучер після відвідування курсанта у лікарні.

«Слідчі ДБР вже ставили йому питання, певні обставини він згадує, вони викладені в протоколі допиту. Пізніше, я думаю, це стане відомим», - сказав Кучер.

За його словами, життя курсанта врятував певний збіг обставин.

«Я можу сказати, він додатково повідомив, що вцілів, бо перебував у певній «капсулі» з фюзеляжу, частиною літака прикрило, і тому вогонь не дістався до нього. Він прийшов до тями та зміг залишити літак, який горів», - заявив глава ОДА.

Нагадаємо, аварія військового літака АН-26 сталася в Харківській області ввечері 25 вересня. На борту було 27 осіб, загинули 26 (з них 25 на місці аварії та один курсант помер від опіків у лікарні 26 вересня). Ще один зараз знаходиться на лікуванні.

За словами міністра оборони Андрія Тарана, попередній аналіз трагедії говорить про те, що літак зачепився крилом за землю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: