В Кабміні створюють урядову комісію для розслідування обставин авіакатастрофи на Харківщині

Читать на русском
В Кабінеті міністрів України терміново створюють урядову комісію для розслідування обставин авіакатастрофи в Харківській області.
Фото з соцмереж

Розслідуванням обставин та причин авіакатастрофи поблизу Чугуєва на Харківщині буде займатися спеціальна урядова комісія.

Про це повідомляє офіційний Telegram-канал Володимира Зеленського.

Зазначається, що прем’єр-міністр Денис Шмигаль вже отримав доручення про термінове створення відповідної комісії від президента.

«Терміново створюємо урядову комісію для розслідування всіх обставин та причин трагедії. Відповідне доручення дав Прем’єр-міністру. На місці вже працює пошукова команда», - йдеться у повідомленні.

Також у повідомленні вказано, що завтра Зеленський планує відвідати Харківщину.

Про проведення ретельного розслідування обставин трагедії повідомив і секретар РНБО України Олексій Данілов.

«Виконуючи захід на посадку, поблизу міста Чугуїв розбився військово-транспортний літак Збройних Сил України АН-26 бортовий номер 76. На борту були члени екіпажу, курсанти і офіцери Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Кожедуба. Причини трагедії стануть предметом ретельного розслідування», - написав Данілов.

За даними МВС, внаслідок падіння літака на Харківщині загинуло 22 особи, дві людини отримали поранення. Наразі тривають пошуки ще чотирьох осіб.

В мережі з’явилося відео з місця події.

IMG 0150Maks Prydko

Нагадаємо, сьогодні о 20:50 поблизу міста Чугуїв на відстані близько 2 км до військового аеропорту сталося падіння літака АН-26 ВС України військової частини А 4104, з подальшим загорянням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: