Зеленський змінив склад антикорупційної ради

Читать на русском
До складу Нацради з питань антикорупційної політики увійшли перший заступник керівника САП Максим Грищук і заступник голови Офісу президента Олег Татаров.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про зміни в персональному складі Національної ради з питань антикорупційної політики.

Відповідний указ оприлюднений 28 вересня, повідомляється на сайті ОПУ.

Антикорупційна рада Зеленського не збиралася понад рік – StateWatchНацрада з питань антикорупційної політики, яку очолює президент Володимир Зеленський, не проводила засідання з липня 2019 року.

Згідно з документом, до персонального складу Нацради з питань антикорупційної політики увішов перший заступник керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максим Грищук і заступник керівника Офісу президента Олег Татаров.

Крім того, з персонального складу Нацради вивели колишнього главу САП Назара Холодницького і колишнього в. о. голови Державної митної служби України Ігоря Муратова.

Нагадаємо, наприкінці червня 2019 року президент Володимир Зеленський оновив склад Національної ради з питань антикорупційної політики. Його очолив на той час заступник керівника ОПУ Руслан Рябошапка.

У липні того ж року Зеленський затвердив зміни в складі антикорупційної ради.

А вже в червні 2020 року Зеленський затвердив персональний склад Нацради з антикорупційної політики, при цьому сам же і очоливши відомство.

Як з'ясували експерти StateWatch, антикорупційна рада Зеленського не збиралася вже більше року.

«Слово і діло» також підрахувало, скільки коштів витратила Україна на утримання антикорупційних органів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: