Літак АН-26 намагатимуться зібрати в початковий стан

Читать на русском
Уламки літака АН-26, які зазнав аварії під Харковом, доставлять на спеціальний майданчик. Експерти спробують зібрати літак у початковий стан.
Дзеркало тижня

Уламки літака АН-26, які зазнав аварії під Харковом, доставлять на спеціальний майданчик. Експерти спробують зібрати літак у початковий стан.

Про це в ефірі Україна 24 заявив голова урядової комісії з розслідування причин катастрофи, віцепрем'єр-міністр Олег Уруський.

За його словами, транспортування уламків літака розпочнеться лише після того, як завершиться процедура з тілами загиблих.

«У нас в плані в першу чергу отримати бортовий самописець, щоб на підставі цього самописця зробити аналіз останніх хвилин життя цього транспорту. Після цього літак буде доставлений на спеціальний майданчик, де фахівцями буде проведена максимальне розбирання його в початковий стан», - сказав Уруський.

Він додав, що поки уламки літака нікуди не вивозили, бо тривають слідчі дії на місці катастрофи.

Нагадаємо, військовий літак АН-26 зазнав аварії вчора біля Чугуєва о 20:45. Він здійснював навчальні польоти. На борту перебували 27 осіб, із них 20 - курсанти харківського військового університету. 26 осіб загинули.

Раніше була названа попередня причина падіння літака під Харковом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: