Рятувальники знайшли тіла всіх жертв катастрофи літака під Харковом

Читать на русском
Рятувальники знайшли тіла ще двох людей, які загинули в результаті катастрофи літака АН-26 під Харковом. Всього жертвами стали 26 осіб.
dsns.gov.ua

Рятувальники знайшли тіла ще двох людей, які загинули в результаті катастрофи літака АН-26 під Харковом. Всього загинули 26 осіб.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

В Україні 26 вересня оголошено Днем жалобиПрезидент України Володимир Зеленський своїм указом оголосив 26 вересня Днем жалоби за загиблими в авіакатастрофі літака Ан-26.

«Станом на 12:15 на місці авіакатастрофи в Харківській області знайдено тіла 25 загиблих. Одна людина померла в лікарні і одна людина травмована (знаходиться в лікарні)», - повідомили рятувальники.

Відзначимо, сьогодні під час брифінгу з місця катастрофи сказав глава Харківської ОДА Олексій Кучер повідомив, що, швидше за все, для того, щоб ідентифікувати тіла загиблих в авіакатастрофі Ан-26 потрібно буде проводити ДНК-експертизу.

Нагадаємо, військовий літак АН-26 зазнав аварії в Харківській області ввечері 25 вересня. На борту було 27 осіб, загинули 26 (з них 25 на місці аварії і один курсант помер від опіків у лікарні 26 вересня.) Ще один зараз перебуває на лікуванні.

За словами міністра оборони Андрія Тарана, попередній аналіз трагедії говорить про те, що літак зачепився крилом за землю.

В Україні 26 вересня оголошено Днем жалоби.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: