НАБУ і САП повідомили про підозру голові Харківського окружного адмінсуду

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку вручили повідомлення про підозру посадовій особі харківського суду.
Ольга Панченко

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили про підозру посадовиці Харківського окружного адміністративного суду в наданні неправомірної вигоди судді цього ж суду.

Про це повідомляє пресслужба НАБУ.

«22 вересня посадовиці Харківського окружного адміністративного суду, викритій на переданні неправомірної вигоди, повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України. Підозру вручено прокурорами САП за дорученням в.о. генерального прокурора», – інформують у відомстві.

За даними «Слово і діло», підозру вручили голові Харківського окружного адмінсуду Ользі Панченко.

Слідство встановило, що посадовиця здійснювала тиск на одного з суддів Харківського окружного адміністративного суду, аби той ухвалив рішення в адміністративній справі щодо земельного питання на користь комерційної компанії.

Нагадаємо, НАБУ і САП спільно зі Службою безпеки України викрили на дачі хабара судді керівницю Харківського окружного адмінсуду. Раніше генеральний прокурор Ірина Венедіктова підписала підозру народному депутату Олександру Юрченку в одержанні хабара. Пізніше САП оголосила йому про підозру.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: