Нафта дорожчає на підсумках зустрічі ОПЕК+

Читать на русском
Світові ціни на нафту еталонних марок помірно зростають на підсумках онлайн-зустрічі моніторингового міністерського комітету ОПЕК плюс.
Фото з відкритих джерел.

Світові ціни на нафту еталонних марок помірно зростають на підсумках онлайн-зустрічі моніторингового міністерського комітету ОПЕК+.

Про це свідчать дані торгів вранці в п'ятницю, 18 вересня.

Світова ціна нафти і вартість бензину в Україні в 1997-2020 рокахСвітові ціни на нафту впали до 30 доларів за барель. Чи зможе це вплинути на вартість бензину в Україні.

Так, листопадові ф'ючерси на Brent на лондонській біржі ICE Futures піднялися на $0,44 (1,02%) - до $43,74 за барель.

Вартість ф'ючерсу на WTI на жовтень в електронній сесії на Нью-Йоркській товарній біржі (NYMEX) зросла на $0,45 (1,10%) - до $41,42 за барель.

Спред між актуальними контрактами на марки Brent і WTI становить $2,32 на користь Brent.

Міністерський моніторинговий комітет ОПЕК+ рекомендував країнам, які беруть участь в угоді щодо обмеження видобутку нафти, бути готовими вживати подальші заходи щодо стабілізації ринку за необхідності, повідомляє Investing.com.

Терміни компенсацій недоскорочених обсягів видобутку ОПЕК+ продовжені до кінця 2020 року, заявив міністр енергетики Саудівської Аравії принц Абдулазіз бен Сальман. За його словами, є впевненість вважати, що у вересні-грудні 2,4 млн б/д недоскорочених обсягів ОПЕК+ будуть компенсовані.

Напередодні ціни на нафту різко зросли на тлі новин про ураган Sally, який стався на південно-східному узбережжі США в районі Мексиканської затоки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: