«Редколегія» на Skrypin.ua: опальний нардеп Юрченко, місцеві вибори та ситуація з хасидами

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі Skrypin.ua о 19.00 журналісти поговорять про нардепа Юрченка, якого підозрюють в отриманні хабара, місцеві вибори, ситуацію в Білорусі та хасидів.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Роман Скрипін та Катерина Супрун разом із гостями студії Ольгою Мусафіровою («Новая Газета») та Катериною Пітєніною («Слово і діло») поговорять про те, що привернуло найбільше уваги цього тижня.

Безумовно, цікаво обговорити ситуацію з нардепом від «Слуги народу» Олександром Юрченком, якого спочатку нібито звинуватили в хабарі, потім виправдали, але наприкінці тижня таки вирішили попросити вийти з партії і провадження про хабар відкрили.

Місцеві вибори все ближче, а як вони проходитимуть, так і не зрозуміло. Також у «Редколегії» поговорять про коронавірусну ситуацію з хасидами, які створюють проблеми не тільки в Умані, але й на кордоні України з Білоруссю.

До речі, про Білорусь. Лукашенко заявив, що «посилив» кордон з Україною, а з Польщею та Литвою взагалі закрив кордон, мовляв, ці країни готуються до війни й підтримують протести в його країні. Про все це журналісти говоритимуть у «Редколегії».

РЕДКОЛЕГІЯ: Загроза безвізу, битва за міста, а на кордоні хасидиskrypin.ua

Нагадаємо, нардеп Олександр Юрченко не з'явився на засідання Вищого антикорупційного суду щодо обрання йому запобіжного заходу.

Також «Слово і діло» розбиралося, як перевірити себе у списку виборців та в яких ситуаціях треба звертатися до суду, щоб відстояти свої виборчі права.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: