Ексглаву податкової міліції Головача не допитували у справах про схеми часів Януковича

Читать на русском
Андрія Головача не допитували під псевдонімом про податкові схеми часів Віктора Януковича.
ukranews.com

Колишній глава податкової міліції Андрій Головач не фігурував під вигаданим ім'ям в справі про податкові схеми часів Віктора Януковича. Про це адвокат Юрій Сухов заявив «Страна.ua».

Відзначимо, в справі фігурували 23 колишніх співробітника податкової. У протоколі допиту головним свідком значилася людина під ім'ям Аркадій Борисович Сидорчук. Була думка, що під псевдонімом ховається колишній заступник міністра доходів і зборів, ексглава податкової Андрій Головач.

«У справі є допитаний свідок, під, так званим, прикриттям, і була поширена інформація, що цим свідком є Головач Андрій Володимирович. Ми написали офіційний адвокатський запит в Генеральну прокуратуру, чи допитували в рамках цієї кримінальної справи Головача. Отримали відповідь, що це не Головач, і в рамках цієї справи він не допитувався. Тому інформація, що нібито він дав свідчення – не відповідає дійсності», – заявив Сухов.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд взяв заочно під варту колишнього міністра екології та природокористування Миколи Злочевського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: