Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
Верховна рада на засіданні в четвер, 17 вересня, розгляне законопроєкти про надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги
Фото - «Слово і діло».

Верховна рада на засіданні в четвер, 17 вересня, розгляне законопроєкти про надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» та про держбюджет на 2020 рік.

Трансляцію веде «Слово і діло».

Телеканал Рада. Прямий ефірRadaTVchannel

Законопроєкт №3960 передбачає зміни до бюджету для розширення напрямів надання у 2020 році держгарантій для забезпечення виконання боргових зобов'язань суб'єктів господарювання державного сектору економіки, спричинені запровадженням карантинних обмежень через COVID-19.

Законопроєкт №3006а спрямований на законодавче врегулювання надання одноразової допомоги при народженні дитини «пакунок малюка».

Серед іншого, на рогляді парламентаріїв у четвер - законопроєкт №3615-1 про внесення змін до статті 19 Закону України про лікарські засоби щодо здійснення електронної роздрібної торгівлі лікарськими засобами.

На засіданні у четвер Верховна рада втретє спробує затвердити своїх представників до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі (проєкт постанови №4104).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: