Кабмін схвалив проєкт держбюджету на 2021 рік

Читать на русском
Кабінет міністрів під час свого засідання схвалив проєкт державного бюджету на 2021 рік. Також уряд підтримав бюджетоутворюючі законопроекти.

Кабінет міністрів під час свого засідання схвалив проект державного бюджету на 2021 рік. Також уряд підтримав бюджетоутворюючі законопроекти.

Про це повідомив представник Кабміну у Верховній раді Василь Мокан на своїй сторінці у Facebook.

Держбюджет України: підсумки виконання за 2019 рікПідсумки виконання державного бюджету України за минулий 2019 рік проаналізувало Слово і діло.

«Сьогодні зранку на позачерговому засіданні Кабмін ухвалив проєкт закону «Про державний бюджет України на 2021 рік». Ухвалення проєкту бюджету урядом відбулося згідно з графіком бюджетного процесу - до 15 вересня документ має бути переданий на розгляд Верховної ради», - зазначив Мокан.

Крім того, уряд схвалив законопроект «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

У документі йдеться про необхідність заходів для забезпечення збалансованості бюджетних надходжень, зниження податкового боргу та стимулювання економічної активності бізнесу в умовах карантинних обмежень, що тривають.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Міністерство фінансів представило основні пріоритети державного бюджету на 2021 рік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: