Зеленський підтвердив, що радники країн лідерів «нормандської четвірки» зберуться ще раз

Читать на русском
Володимир Зеленський повідомив, що радникам лідерів країн нормандської четвірки доведеться ще раз зібратися для підготовки до саміту.
Фото з відкритих джерел

Впродовж наступних кількох тижнів радники лідерів країн «нормандської четвірки» зберуться ще раз, щоб продовжити підготовку до проведення нормандського саміту в Берліні.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський, пише Укрінформ.

За словами Зеленського, зважаючи на те, що під час зустрічі радників 11 вересня вони обговорили не усі питання, то перед проведенням саміту їм необхідно буде зустрітися ще раз.

«Продовжуються зустрічі в нормандському форматі. І якщо зустрічаюся радники і я знаю вже результат, значить буде плануватися зустріч лідерів нормандського формату. Вони не обговорили всі питання, не поставили крапку в багатьох питаннях. Тому буде ще одна зустріч радників. Найголовніше рішення, яке сьогодні є - це дотримання і продовження режиму тиші. Це найголовніше», - сказав Зеленський.

Також він зауважив, що продовження режиму тиші на Донбасі це дуже гарний результат, якого досягли радники. Він також наголосив, що такого довгого дотримання режиму тиші, як нині, за всі роки війни на сході не було.

Нагадаємо, в ОП повідомили, що радники лідерів країн «нормандської четвірки» зберуться ще раз.

Також ми писали про те, що у Берліні розпочалася зустріч радників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: