Радники лідерів країн «нормандської четвірки» зберуться ще раз – ОП

Читать на русском
Протягом найближчих кількох тижнів радники лідерів країн нормандської четвірки зберуться ще раз, щоб продовжити підготовку до саміту.
Фото з відкритих джерел

Впродовж наступних кількох тижнів радники лідерів країн «нормандської четвірки» зберуться ще раз, щоб обговорити виконання Паризьких домовленостей 2019 року та продовжити підготовку Берлінського саміту в «нормандському форматі».

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Як йдеться у повідомленні, під час зустрічі у Берліні радники лідерів країн «нормандської четвірки» домовилися зустрітися ще раз для того, щоб завершити підготовку до нормандського саміту у Берліні.

Зазначається, що особливу увагу під час зустрічі 11 вересня звернули на питання обміну полоненими та надання доступу до них представникам Червоного Хреста.

«Реалізація наданих українською стороною пропозицій дає підстави очікувати досягнення прогресу в доступі міжнародних правозахисних організацій до утримуваних осіб уже найближчим часом», - підкреслили в ОП.

Раніше ми писали про те, що українська делегація прибула до Берліна на переговори радників лідерів країн «нормандської четвірки».

Також «Слово і діло» повідомляло про те, що Мінські угоди наразі виконати неможливо.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: