В Австрії запровадили масковий режим у магазинах та школах

Читать на русском
В Австрії через збільшення числа заражень коронавірусом запровадили масковий режим у магазинах і школах. Також були запроваджені нові обмежувальні заходи.
OSCE/Micky Kroell

В Австрії через збільшення числа заражень коронавірусом запровадили масковий режим у магазинах і школах. Також були запровадили нові обмежувальні заходи.

Про це повідомляє Reuters.

Канцлер Австрії Себастьяна Курц заявив, що захисні маски тепер слід носити не тільки в громадському транспорті та в магазинах товарів першої необхідності, але й у всіх магазинах, а також у школах, але не в класних приміщеннях. Маски також повинні носити офіціанти в кафе і ресторанах.

Крім того, запроваджується заборона на проведення заходів, у тому числі приватних вечірок, з присутністю понад 50 осіб у приміщенні і понад 100 осіб на свіжому повітрі. Громадські заходи з виділеними місцями для гостей можна проводити з присутністю до 1,5 тисячі осіб у приміщенні та 3 тисяч осіб на свіжому повітрі.

«Це знову стає серйозним. Цифри за останні тижні продовжували зростати... Я знову закликаю вас бути більш пильними», - сказав канцлер.

Курц додав, що заходи будуть посилюватися, якщо темпи поширення коронавірусу прискоряться.

Відзначимо, в Австрії за останню добу зафіксували 580 нових заражень коронавірусом, двоє інфікованих померли. Всього в країні з початку пандемії виявили понад 31,8 тисячі випадків COVID-19.

Раніше Зеленський відвідає з офіційним візитом Австрію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: