В Австрії вимагатимуть негативний ПЛР-тест від українців

Читать на русском
Австрія з 27 липня посилює правила в'їзду для приїжджих з країн з несприятливою епідеміологічною обстановкою через коронавірусну інфекцію.
simpletrave

Австрія з 27 липня посилює правила в'їзду для приїжджих з країн з несприятливою епідеміологічною обстановкою через коронавірусну інфекцію.

Про це повідомляє Австрійське агентство друку з посиланням на постанову МОЗ Австрії.

Грузія відкриває кордони для деяких іноземцівГрузія відкриє свої кордони для тих іноземців, які працюють віддалено. Однак для цього фрілансерам і тим, хто працює віддалено, потрібно пройти 14-денний карантин.

Приїжджим з 32 держав і окремих регіонів потрібно буде пред'явити негативний ПЛР-тест.

«Громадяни Австрії, ЄС, країн Європейського економічного простору і Швейцарії при в'їзді з країн з високою загрозою зараження коронавірусом повинні мати при собі негативний ПЛР-тест або здати його після в'їзду в протягом 48 годин», - йдеться в повідомленні.

А після в'їзду вони повинні знаходитися в карантині протягом десяти днів. Для цього вони повинні надати документальне свідчення наявності місця проживання в Австрії.

Список країн з нестабільною обстановкою з коронавірусу увійшла в тому числі і Україна.

Крім того, в «червоному списку» австрійського уряду знаходяться: Албанія, Бангладеш, Білорусь, Боснія і Герцеговина, Бразилія, Болгарія, Єгипет, Індія, Індонезія, Іран, невизнана Косово, Мексика, Молдова, Нігерія, Пакистан, Перу, Португалія, Румунія , Росія, Північна Македонія, Сенегал, Сербія, США, Туреччина, Філіппіни, китайська провінція Хубей, Чилі, Чорногорія, Швеція, Еквадор, ПАР.

Нові правила почнуть діяти з понеділка, 27 липня.

Нагадаємо, для українців відкрили кордони ще 13 країн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: