Справу поліцейських Кагарлика готуються передати до суду – ДБР

Читать на русском
Експертизи у справі про зґвалтування в Кагарлику вже завершені. Найближчим часом матеріали справи направлять до суду.
Олександр Соколовфото пресслужба ДБР

Майже всі експертизи, призначені у справі про зґвалтування в Кагарлику, вже завершені. Найближчим часом матеріали справи направлять до суду.

Про це повідомив виконуючий обов'язки директора Державного бюро розслідувань Олександр Соколов в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна», опублікованому 11 вересня.

Згвалтування в Кагарлику: ще двом підозрюваним обрали запобіжні заходиГолосіївський районний суд міста Києва обрав міру запобіжного заходу двом підозрюваним у справі про зґвалтування в Кагарлику.

За його словами, під час розслідування зґвалтування в райвідділі в Кагарлику, правоохоронці встановили ще кілька епізодів, до яких причетні підозрювані поліцейські.

«Справа була продовжена не тому, що, як кажуть деякі народні депутати, ми намагаємося щось заховати, затягнути. У цій справі призначені понад 57 експертиз, майже 90% з них вже виконані. Ми чекаємо закінчення проведення експертиз. Ми чекаємо закінчення проведення експертиз. Думаю, що найближчим часом направимо справу до суду», - сказав Соколов.

Нагадаємо, в кінці травня цього року поліцейських райвідділу Кагарлика Сергія Сулиму і Миколу Кузіва звинуватили в згвалтуванні жінки, яку запросили для допиту.

В кінці травня суд обрав їм запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці. При цьому штат поліції Кагарлика повністю скоротили.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: