Зґвалтування в Кагарлику: щодо фігурантів відкрили нові справи

Читать на русском
Офіс генпрокурора відкрив нові справи стосовно співробітників райвідділу поліції в Кагарлику Київської області, підозрюваних у зґвалтуванні й тортурах жінки.
facebook.com/anton.gerashchenko

Офіс генпрокурора відкрив нові справи стосовно співробітників райвідділу поліції в Кагарлику Київської області, підозрюваних у зґвалтуванні й тортурах жінки.

Про це пише РБК-Україна.

Начальник спецдепартаменту ОГП з нагляду за розслідуванням фактів катувань у правоохоронних органах Юрій Білоусов розповів, що випадки насильства в поліцейській дільниці в Кагарлику були й раніше, у зв'язку з чим вже відкрито кілька нових справ.

Фігурантами нових справ, зокрема, є Микола Кузів та Сергій Сулима, які є підозрюваними у справі про зґвалтування в райвідділі.

Нові справи були відкриті вже після скандалу зі зґвалтуванням.

«Я не можу повідомити деталі цих проваджень, але можу сказати, що це була просто системна практика (застосування насильства, – ред.) там, і конкретно з боку цих двох співробітників і в цілому в райвідділі», – додав начальник спецдепартаменту ОГП.

Нагадаємо, наприкінці травня стало відомо, що начальник сектору кримінальної поліції Микола Кузів та оперуповноважений Сергій Сулима катували, а також зґвалтували дівчину прямо в місцевому райвідділі поліції Кагарлика.

На сьогодні обидва чоловіки заарештовані.

Штат поліції в Кагарлику повністю скоротили.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: