Згвалтування в Кагарлику: ще двом підозрюваним обрали запобіжні заходи

Читать на русском
Голосіївський районний суд міста Києва обрав міру запобіжного заходу двом підозрюваним у справі про зґвалтування в Кагарлику.

Голосіївський районний суд міста Києва обрав міру запобіжного заходу двом підозрюваним у справі про зґвалтування в Кагарлику. Одному з них обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, другому - утримання під вартою без права на заставу.

Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

За рішенням суду, оперуповноважений Кагарлицького відділку поліції, в ніч із 23 на 24 травня 2020 року за вказівкою про керівника утримував руки потерпілої в той час, як його керівник надів протигаз на жінку і з метою отримання викривальних показань періодично затискав дихальну трубку. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Другому правоохоронцю, учаснику іншого епізоду тортур, який стався в січні цього року, суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо, в кінці травня цього року поліцейських звинуватили в зґвалтуванні в відділку Кагарлика жінку, яку запросили для допиту в якості свідка. За зґвалтування затримали поліцейських місцевого райвідділку Сергія Сулиму і Миколи Кузіва. 26 травня суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді утримання під вартою на два місяці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: