У Київській області заборонили концерти й роботу нічних клубів

Читать на русском
Київська обласна комісія ТЕБ і НС ухвалила рішення заборонити проведення концертів і роботу розважальних закладів, зокрема нічних клубів.
Фото - Нацполіція.

Київська обласна комісія ТЕБ і НС ухвалила рішення заборонити проведення концертів і роботу розважальних закладів, зокрема нічних клубів.

«Згідно з постановою Кабміну від 22 липня 2020 року № 641 на території Київської області на період карантину заборонено проведення концертів, крім тих, які проводять заклади культури в приміщеннях і для яких концертна діяльність протягом останнього року є основним видом діяльності», - повідомляє пресслужба Київської ОДА.

Лише 5% батьків за дистанційну освіту в школах – опитуванняДіти повинні навчатися в школі – вважають 72 відсотки батьків. 19 відсотків погоджуються на змішану форму навчання, і лише 5 відсотків на дистанційну.

Крім того, комісія заборонила роботу розважальних закладів (нічних клубів) та діяльність закладів громадського харчування з організацією дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо). Однак зазначені установи можуть продовжувати працювати, але за умови дотримання карантинних заходів.

Повідомляють, що цю заборону встановлено на час дії карантину.

Нагадаємо, в Україні на сьогодні зафіксовано 148 756 випадків зараження коронавірусом. Протягом доби коронавірус виявили у 3144 осіб.

Раніше в Україні оновили зони карантину, які почнуть діяти з 14 вересня. Київ опинився в «помаранчевій» зоні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: