У Держпродспоживслужбі пояснили, чому Київ потрапив до «помаранчевої зони»

Читать на русском
Київ потрапив до «помаранчевої зони» адаптивного карантину через реєстрацію понад 125 випадків коронавірусу на 100 тисяч населення.
Радіо Свобода

Київ потрапив до «помаранчевої зони» адаптивного карантину через реєстрацію понад 125 випадків коронавірусу на 100 тисяч населення.

Про це повідомив голова Держпродспоживслужби міста Києва Олег Рубан в коментарі РБК-Україна. Також він зазначив, що таке число хворих фіксуватиметься протягом всього сезону.

Крім цього, чиновник пояснив, що сезонна ситуація обумовлена ​​тим, що на епідемію коронавірусу накладається на сезон захворювання на грип та гостру респіраторну вірусну інфекцію (ГРВІ).

«Це вже початок сезон, пік буде починатися в жовтні», - сказав Рубан.

Також за словами голови Держпродспоживслужби, можна уникнути потрапляння Києва до «червоної зони» карантину, якщо працювати в осередках коронавірусу.

«Якщо правильно будемо реєструвати ситуацію і працювати в осередках, то до «червоної зони» не дійде», - пояснив Рубан.

Нагадаємо, в Україні в четвер, 10 вересня, оновили кольорові зони карантину. Вони почнуть діяти з наступного тижня.

Також відзначимо, в «червоній зоні» залишилися Івано-Франківськ, Тернопіль та Чернівці.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps


Підписуйтесь на наш аккаунт в Telegram, щоб першими отримувати важливі новини та аналітику.


Поділитися: