У Держпродспоживслужбі пояснили, чому Київ потрапив до «помаранчевої зони»

Читать на русском
Київ потрапив до «помаранчевої зони» адаптивного карантину через реєстрацію понад 125 випадків коронавірусу на 100 тисяч населення.
Радіо Свобода

Київ потрапив до «помаранчевої зони» адаптивного карантину через реєстрацію понад 125 випадків коронавірусу на 100 тисяч населення.

Про це повідомив голова Держпродспоживслужби міста Києва Олег Рубан в коментарі РБК-Україна. Також він зазначив, що таке число хворих фіксуватиметься протягом всього сезону.

Крім цього, чиновник пояснив, що сезонна ситуація обумовлена ​​тим, що на епідемію коронавірусу накладається на сезон захворювання на грип та гостру респіраторну вірусну інфекцію (ГРВІ).

«Це вже початок сезон, пік буде починатися в жовтні», - сказав Рубан.

Також за словами голови Держпродспоживслужби, можна уникнути потрапляння Києва до «червоної зони» карантину, якщо працювати в осередках коронавірусу.

«Якщо правильно будемо реєструвати ситуацію і працювати в осередках, то до «червоної зони» не дійде», - пояснив Рубан.

Нагадаємо, в Україні в четвер, 10 вересня, оновили кольорові зони карантину. Вони почнуть діяти з наступного тижня.

Також відзначимо, в «червоній зоні» залишилися Івано-Франківськ, Тернопіль та Чернівці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: